Welkom op deze pagina voor een eerste kennismaking. We stellen ons graag aan je voor en vinden het leuk als je contact opneemt als je meer wil weten.

 

drs. Lilian de Rek
Kompascoach & trainer
Contact: 06 22.58.04.00


Ik ben sociologe en trainer/coach bij zingevings- en richtingsvragen. Voor het ministerie van Buitenlandse Zaken en non-profit organisaties heb ik een aantal jaren in het buitenland gewerkt als ontwikkelingswerker. Na terugkomst heb ik me gespecialiseerd in begeleiding bij verlies en gemis op zowel persoonlijk vlak als bij verlies van werk of reorganisatie. Ik bied kinderen, jongeren, volwassenen en teams een veilige omgeving waar weer hoop kan groeien op een nieuw begin. Ik gebruik de online Kompastraining in mijn coaching als een hulpmiddel zodat je vanuit je persoonlijke waarden, talenten en levenservaring nieuwe perspectieven in beeld krijgt.

 

drs. Ron Vonk
Kompastrainer- en coach
Contact: 06 53.64.67.79


Ik ben de afgelopen 25 jaren werkzaam geweest in de driehoek werk-zorg -inkomen. Eerst was dat veilig en gezond werken. Vervolgens gingen we dat duurzame inzetbaarheid noemen en kwam ook de invalshoek competenties en voortdurend blijven ontwikkelen daarbij, waarbij het steeds belangrijker werd dat mensen hun eigen verantwoordelijkheid leren nemen. Daarom vind ik de Kompastraining zo mooi. Met professionele begeleiding kan je zelf bepalen waar je nu staat en wat je route naar de toekomst wordt.

 

drs. Corin Potters-Kemp
Ontwikkelaar Kompastraining
Contact: 06 43.00.30.52


Ik ben ooit begonnen als gezinsvoogd en inmiddels al jaren organisatie-antropoloog. Het is mijn passie om mensen en organisaties vorm te helpen geven aan veranderingen. Als adviseur/coach en als interim-manager. Hierbij ontmoet ik veel mensen die zich afvragen waar ze zelf nu eigenlijk staan in alle hectiek en of het nog wel klopt wat ze aan het doen zijn. Misschien herken je dat wel. Ik zie iedere keer weer hoeveel het oplevert als je tijdig stilstaat bij je loopbaan en de keuzes die je daarin maakt. Dan kies je waar je blij van wordt en voorkom je dat je opbrandt. Ik heb de Kompastraining ontwikkeld omdat ik een laagdrempelige training wilde bieden voor reflectie en koersbepaling. Zodat je zelf aan het roer blijft staan.

 

drs. André Potters-Kemp
Vormgever, fotograaf en helpdesk
Contact: 06 41.43.96.27


Ik heb altijd gewerkt in het sociale domein: als jeugdhulpverlener, als adviseur en als manager. Vanuit de praktijk en kijkend vanuit de organisatie antropologie heb ik veel geleerd over organisaties en mezelf. Ik heb daarom bewust gekozen om mijn passie te volgen (“practise what you preach”). Ik ben naar de fotoacademie gegaan en heb me steeds verder ontwikkeld als fotograaf, om het verhaal van organisaties en projecten in beeld te vertellen. De fotografie, vormgeving en technische uitvoering vallen onder mijn beheer. Ik help je ook graag als je vragen hebt.

Onze coaches zijn gespecialiseerd in richtingsvragen en voldoen minimaal aan de volgende kwalificaties:

  • Minimaal vijftien jaar werkervaring
  • Een afgeronde WO opleiding
  • Een afgeronde HBO opleiding op het gebied van coaching
  • Minimaal vijf jaar ervaring als (loopbaan)coach
  • Blijven zich ontwikkelen in de vorm van intervisie, workshops en trainingen

 

error: Content is protected !!